Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Messi & Aguero εναντίον Ταράνδων! (Video)

Άλλη μια εμπνευσμένη διαφήμιση από την EA , που για τα χριστούγεννα έβαλε τον messi και των aguero να παίξουν fifa16 με τους ταράνδους του Αι Βασίλη


https://youtu.be/GI4QhYrDQjQ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να βρεθεί και πλσι στην λεωφόρο Αλεξάνδρας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα στις 19:30!

Η πρόθεση του αυτή την στιγμή 14:30 το μεσημέρι είναι να πάει σαν αρχηγός αποστολής στο ντερμπι και να καθήσει στον πάγκο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Πειραιά!

Ακόμα όμως δεν έχει λάβει την οριστική του απόφαση και συζητάει με τους άμεσους συνεργάτες του ώστε να πάρει την τελική του απόφαση άμεσα και να ξεκινήσει μαζί με την αποστολή για το Απόστολος Νικολαϊδης!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ρε εθνική; Παίξε για το ΓΑΜΩΤΟ!

Αυτη η εθνική θυμίζει λίγο από τρελό, παλαβό και Βέγγο. Τι θέλω να πω;

Είναι ικανή να χάνει 2 φορές από τα νησιά Φερόε και άλλη μια από το Λουξεμβούργο αλλά να μην χάνει από την Ουγγαρία (μια νίκη μια ισοπαλία) που πέρασε από τα μπαράζ στο Euro και να κάνει χ μέσα στην Τουρκία σε μια έδρα που είναι γνωστή η εχθρική - μισητή ατμόσφαιρα προς την Ελλάδα!

Γιατί Βέγγος;
Έχει μια εικόνα καφενείου που περνάει ο καθένας κάθετε πίνει τον καφέ του και φεύγει. Έτσι και στην εθνική έρχεται ο καθένας παίζει σαν παλαίμαχος που έχει σταματήσει γύρω στο 2000 την μπάλα και φεύγει για την ομάδα του ξανά.
Έλα που όμως όπως ο Βέγγος που στις ταινίες του έχει εξερετικες ερμηνείες έτσι και οι διεθνείς που και που θυμούνται ότι είναι ποδοσφαιριστές. Χτες λοιπόν έπαιξαν σαν κανονική εθνική σφιχτή άμυνα και λίγα πράγματα μπροστά αφού δεν υπάρχει το ταλέντο πια...

Αλλά ρε ΓΑΜΩΤΟ, ρε κολοπαιδα πως στο διατανο μας κάνατε έτσι να χάνουμε από τους ψαράδες και τους Λουξεμβούργους και να παίρνουμε ισοπαλίες με τούρκους και Ούγγρους που αμφότεροι πάνε Euro!

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Η ευθύνη βαραίνει τον πρόεδρο

Αυτή η ομάδα ποτέ δεν ήταν πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, σχεδόν ποτέ δεν έπαιζε όμορφο ποδόσφαιρο πλην την εποχή Κυράστα , λίγο με Αναστασιάδη και ακόμα λιγότερο με Αναστασίου!
Αυτή η μεγάλη ομάδα έχει γίνει πλέον σάκος του μποξ! Ο κάθε  τυχάρπαστος έρχεται και κάνει πάρτι στην Αθήνα, όπως η τεράστια Καμπάλα....

Το άθλιο ποδόσφαιρο που βλέπουμε φέτος από το πράσινο τσίρκο δεν δικαιολογεί το σφάξιμο από τα μαύρα κοράκια με τα γαμψά νύχια αλλά αυτή την στιγμή μου είναι λίγο αδιάφορο. Μου είναι αδιάφορο γιατο βαρέθηκα να μην βλέπω μπάλα, ακόμα κι αν χάνω, ΛΙΓΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΜΩΤΟ!! Αυτό που έχει χαθεί από την λεωφόρο και λείπει περισσότερο κι από το πρωτάθλημα στα μάτια του φίλαθλου του Παναθηναϊκού.

Ας πούμε και λίγο για ευθύνες

Βασική ευθύνη έχει ο Γιάννης Αλαφούζος που πέρνει της αποφάσεις. Γιατί κύριε Πρόεδρε πήρε πόδι ο μοναδικός άνθρωπος που δούλευε πραγματικά σε αυτή την ομάδα;; Για τον Νίκο Νταμπίζα μιλάω προφανώς,που γι αυτο το μικρό διάστημα που έμεινε έφερε Στιλ, Αμπέιντ, Νάνο και Μπεργκ!!! Όχι τίποτα υπέρ παίχτες αλλά όταν με τρίχες σου φτιάχνει ολόκληρη περούκα για να κάλυψης τις τρύπες σου , θέλω να πιστεύω , ότι έκανε καλή δουλειά! Έφυγε λοιπόν ο ολυμπιακακιας και ήρθες ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ Φύσσας και ο ΚΑΤΣΠΡΑΣΙΝΟΣ  Βόκολος και γκρέμισαν την ομάδα! ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ!!!
Λοιπόν Πρόεδρε πρίν γκρεμίσει το κατεστημένο ή παρέα σου με τον Σαββίδη και τον Μελισάνδη, βρες 4-5 παίχτες όπως ο αστέρας πχ που έχει μικρότερο μπάτζετ από σένα και φτιάξε μια ομάδα που θα βλέπετε και μετά φέρνει τον Ηλία να ρίξει την παράγκα!!!


Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BUZZER BEATER ΤΗΣ ΜΑΛΤΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (VIDEO)

Ότι και να έχεις δει είναι λίγο...δεν συγκρίνεται ούτε με το buzzer beater του πρώην πράσινου Ντουσαν Κετσμαν το 2010 που έδωσε νίκη - τίτλο στην παρτιζαν(υπάρχει το βίντεο ΕΔΩ

Γιατί λέω είναι λίγο;Γιατί μιλάμε για γυναικείο μπάσκετ γιατί είναι στην Τουρκία και για είναι από την Ελληνίδα διεθνή ΜΑΛΤΣΗ

Δείτε λοιπόν το απίστευτο buzzer beater

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

CHAMPIONS LEAGUE NIGHT ALL GOALS 30.9.15



GROUP A
SHAKTAR VS PSG
0-1
0-2
0-3

MALMO VS REAL MADRID
0-1
0-2

GROUP B

CSKA VS PSV
1-0

2-0

3-0

MIDDED PENALTY DOUMBIA

3-1

3-2


MANCHESTER UNITED VS WOLFSBURG 2-1
 0-1

1-1

2-1



GROUP C
ASTANA VS GALATASARAY 2-2

0-1

1-1


1-2


2-2


ATLETICO MADRID VS BENFICA 1-2

1-0

1-1

1-2


GROUP D

GLADBACH VS MAN CITY 1-2

1-0

MISSED PENALTY


1-1


1-2


JUVENTUS - SEVILLA 2-0

1-0


2-0



Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE - CHAMPIONS LEAGUE DRAW

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE



A

PSG
REAL MADRID
SHAKTAR DONETSK
MALMO FF
WOLFSUBRG
B
PSV
MAN UTD
CSKA
GLADBACH
C
BENFIKA
ATLETICO MADRID
GALATASARAY
ASTANA
D
JUVENTUS
MAN CITY
SEVILLA

E
BARCELONA
BAYER LEVERKUZEN
ROMA
BATE
F
OLYMPIACOS
G
CHELSEA
PORTO
DINAMO KIEV
MACCABI TEL-AVIV
H
ZENIT
VALENCIA
LYON
GENT

*CLIC πάνω στους αντιπάλους τους οσφπ για να δείτε το προφίλ τους από το www.sport-fm.gr

**Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE : ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26/8/15(VIDEO)

ΑΠΟΕΛ - ΑΣΤΑΝΑ 1-1

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΛΑΤΣΙΟ 3-0


ΜΠΡΙΖ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 0-4



ΤΣΣΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ 3-1



ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΠΑΤΕ 2-1

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE 15/16

1ο Γκρουπ: Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Μπάγερν, Γιουβέντους, Μπενφίκα, Παρί, Ζενίτ, Αϊντχόφεν.

2ο Γκρουπ: Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Άρσεναλ, Μαν. Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Σίτι.

3ο Γκρουπ: Σαχτάρ, Σεβίλλη, Λιόν, Ντιναμό Κιέβου, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατάσαραϊ, Ρόμα.

4ο Γκρουπ: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Γκλάντμπαχ, Βόλφσμπουργκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γάνδη, Μάλμε, Αστάνα. 


Η πρώτη αγωνιστική θα γίνει 15-16 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη 29-30 του ίδιου μήνα, η τρίτη 20-21 Οκτωβρίου, η τέταρτη 3-4 Νοεμβρίου, η πέμπτη 24-25 του ίδιου μήνα και η έκτη στις 8-9 Δεκεμβρίου. Στις 14 Δεκεμβρίου θα γίνει η κλήρωση για τους «16», με τα πρώτα ματς να διεξάγονται 16, 17, 23 και 24 Φεβρουαρίου και τις ρεβάνς 8, 9, 15 και 16 Μαρτίου του 2016. 


ΠΗΓΗ : www.sport-fm.gr

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΥΤΕΣ ΕΔΡΕΣ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Μέρες έχουμε να γράψουμε στοίχημα, καλό κακό δεν ξέρω, μάλλον καλό.
Σήμερα τετάρτη,μέρα με σεντόνι και με αυτό θα ασχοληθούμε. Ξεκάθαρα σημεία δεν βλέπω πλην Γιουνάιτεντ οπότε θα πάμε στα γκολ!


ΑΠΟΕΛ - ΑΣΤΑΝΑ(0-1 νίκη ΑΣΤΑΝΑ)

Καλύτερη ομάδα οι κύπριοι από τους Κοζάκους, πιστεύω μπορούν να κρατήσουν το 0 πίσω και να πάρουν την πρόκριση. Η δύναμη της έδρας θα παίξει καθοριστικό ρόλο  Ασφαλώς και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για γερά νεύρα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή το No goal!

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΠΑΤΕ (0-1 νίκη Μπατε)

Τα ίδια πράγματα και με το μάτς της Κύπρου. Θα είναι ένα σκληρό μάτς, με πολλές κάρτες ίσως και κόκκινη με την κάθε μονομαχία να μετράει δίπλα! Και εδώ θα πάμε στο no goal όπως και στην Κύπρο! Η Παρτιζάν έχει την δυνατότητα να κρατήσει το 0 πίσω και να περάσει ή έστω να στείλει το μάτς στην παράταση με 1 γκόλ



ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΑΠΟΕΛ - ΑΣΤΑΝΑ NO GOAL
ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΠΑΤΕ NO GOAL

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΑΕΚΑΡΑ με 3αρα

Αν και πρεμιέρα η ΑΕΚ μπήκε έριξε 3 και έφυγε! Τόσο απλά!

Όλα τα είχε σήμερα η ΑΕΚ σήμερα , κόσμο (15.000 εισητήρια/25.000 στις εξέδρες) ωραίο ποδόσφαιρο , 3 γκόλ από 3 διαφορετικούς παίχτες (Γκάλο - Βάργκας - Αραβίδης) με έναν ρξερετικό Γιόχανσον και γενικά μια πολύ καλή ατμόσφαιρα σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα!

Ενας προβληματισμός μόνο υπάρχει, τι πολύ καλό πρόσωπο της πρεμιέρας! Οι ομάδες συνήθως στην αρχή της σεζόν (σήμερα και τα δύο φιλικά με Σεβίλλη και Ίντερ) δεν έχουν ρυθμό παίζουν λίγο πιο κάτω από αυτό που μπορούν και γενικά δεν πιάνουν μεγάλη απόδοση!Αν τώρα ή εκ βέβαια έχει τόσο καλή ομάδα που ρίχνει σβηστα 3 είναι άλλη ιστορία.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ


Τι είναι αυτοί ρε παιδιά; Τι ομάδα είναι αυτό το πράγμα;;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΟΣ!!!Τραγικός άλλη μια φορά, δεν μπόρεσε να βάλει στην Καμπάλα. Μια ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, ο μέγας Αναστασίου, ο μέγας Ζεκα, ο τιτανομεγιστος Πρανιτς που προσπάθησε να τον κρατήσει ή διοίκηση δύο φορές! Όλοι στο 0 το απόλυτο 0 μάλιστα!

Απογοήτευση πλήρης!

Μετά το στραπατσο με την Μπριζ δεν θα μου φανεί απίθανο να κάνουν διπλό οι Αζέροι! Μην ξεχνάμε και με ισοπαλία περνάνε (στο 0-0 παράταση)

Φιλικά

Στα 3 παιχνίδια μέχρι τώρα κάποιος θα νομίζει ότι είναι φιλικά... Άνθρωπος μέχρι τώρα δεν έχει πετύχει τι σύστημα παίζει ο Παναθηναϊκός. Αυτό συμβαίνει γιατί ούτε ο κόουτς ξέρει τι θέλει να παίξει! Ο πώς λέει κι ο Βέργης στον Σπορτφμ ο Αναστασίου είναι ένας Χάρι Πότερ. Κάθε φορά σκαρφίζεται κάπια αλλαγή και ο κόσμος μένει παγωτό!

Ξυπνά ΓΙΑΝΝΗ!!!




Φώτο: www.sport-fm.gr

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ο ΑΜΠΕΝΤ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Όπως είπαμε πριν μερικές μέρες ο παναθηναϊκός θα ψάξει για έναν δημιουργικό μέσο από μεγάλο πρωτάθλημα, αυτός λοιπόν είναι ο Μεχντί Αμπέντ, που ξέρει την ομάδα το πρωτάθλημα ,την πίεση και έχει το ταλέντο να διαπρέψει.Ο παίκτης έχει συμφωνήσει για 3ετες συμβόλαιο κοντά στα 2.1 εκ  κλιμακωτά. 600.000 φέτος 700.000 το 16/17 και 800.000 το 17/18 με πολλά μπόνους κατακτήσεις πρωταθλήματος και εισόδου - προκρίσεις στο τσαμπιονς λιγκ σε ομίλους και 16 που φτάνουν μέχρι και τα 3.5 να πάρει σε βάθος  χρόνου ο ποδοσφαιριστής .

Το αγκάθι είναι η ανθρακωρύχοι που θέλουν να τον πουλήσουν με παραπάνω από 2εκ €, ετσι οι πράσινοι περιμένουν το τέλος Αυγούστου για να κάνουν την κίνηση ματ και να φέρουν τον Αλγερινό στην αθήνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : ΜΕ ΤΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΤΥΡΙΑ

Ελπίζουμε να βγουν ανάλατα και να μην μας πειράξουν

Αρχικά έχουμε το φιλικό του ολυμπιακού με την εθνική Κατάρ.Φιλικό είναι βεβαία τι να ποντάρεις αλλά νομίζω το φοβερή στο 1.5 είναι μια πολύ καλή επιλογή για να κλείσει η τριάδα μας

Δύσκολα ματσάκια τα σημερινά, άδειο το κουπόνι αλλά για τον χαβαλέ θα ασχοληθούμε με το Βαντούζ - Γκρασχόπερς και Σιόν Ζυρίχη!

Στο πρώτο ματς τώρα πλέον που η Βαντούζ δεν έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια πιστεύω θα σοβαρευτεί, και θα ξεσκολίσει από τον πάτο της βαθμολογίας ,αρχή είναι βέβαια και η Γκρασχόπερς δεν είναι καμιά υπέρ ομάδα. άμυνα σουρωτήρι έχει οπότε πάμε στο γκολ/γκολ.

Στο άλλο ματς πάλι με το γκολ/γκολ θα πάμε και ένα σκορ στο 1-1. Ισορροπημένο ματς με την Ζυρίχη να είναι ελαφρός καλύτερη και στο βάθος του χρόνου θα φανεί αυτό.

προτάσεις

Ολυμπιακός - Κατάρ οβερ
Βαντούζ - Γκρασχόπερς γκολ / γκολ
Σιόν - Ζυρίχη γκολ/γκολ 1-1

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ

Αυτό κι αν δεν το περίμενε κανείς. Ο Άνχελ Ντι Μαρια είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής όλων τον εποχών!

Αυτο γιατι...

η le quipe έβγαλε ένα άρθρο με του 10 ποδοσφαιριστές που έχουν δαπανηθεί τα περισσότερα χρήματα για την αγορά τους! Μετά την μεταγραφή στην ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ο αργεντινός έγινε νούμερο 1 σε αυτήν  την λίστα που μέχρι πρότινος πρώτος ήταν ο Zλανταν Ιμπραιμοβιτς

ακολουθεί αναλυτική λίστα


ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΙΚΤΗ


Την τρύπα των 3 εκ ευρό που χάνει ο παναθηναϊκός από τον αποκλεισμό από την Μπριζ προτίθεται να καλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος από την τσέπη του!

Μαζί με τα χρήματα ο πρόεδρος του παναθηναϊκού θέλει και φέρει και ένα δεκάρι για να λύσει το πρόβλημα την δημιουργία που έχουν οι πράσινοι!!

Ο παίχτης είναι γνωστός στην ΠΑΕ και στο τεχνικό τιμ και είναι από μεγάλο πρωτάθλημα


ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ CHAMPIONS LEAGUE KAI EUROPA LEAGUE


Δείτε τις κληρώσεις των ευρωπαϊκών κυππέλών και το προφίλ των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων

CHAMPIONS LEAGUE


Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Το γκρουπ των πρωταθλητών
Αστάνα (Καζακστάν)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
Σκεντερμπέου (Αλβανία)-Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Σέλτικ (Σκωτία)-Μάλμε (Σουηδία)
Βασιλεία (Ελβετία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)-Παρτίζαν (Σερβία)
Το γκρουπ των μη πρωταθλητών
Λάτσιο (Ιταλία)-Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)-Μπριζ (Βέλγιο)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Βαλένθια (Ισπανία)-Μονακό (Γαλλία)


18/19 Αυγούστου οι πρώτοι αγώνες, 25/26 οι επαναληπτικοί

EUROPA LEAGUE

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Ατρόμητος-Φενέρμπαχτσε
Τουν-Σπάρτα Πράγας
Ντιναμό Μινσκ-Σάλτσμπουργκ
Λίμπερετς-Χάιντουκ
Κράσνονταρ-Ελσίνκι
Ραμποτνίσκι-Ρούμπιν
Οντ Γκρένλαντ-Ντόρτμουντ
Άστρα-Άλκμααρ
Σαουθάμπτον-Μίντιλαντ
Λεχ Πόζναν-Βιντεότον      
Παναθηναϊκός-Καμπάλα
Μπορντό-Καϊράτ
Πλζεν-Βοϊβοντίνα
ΠΑΟΚ-Μπρόντμπι
Ζόρια-Λέγκια Βαρσοβίας
Μόλντε-Σταντάρ Λιέγης
Γιούνγκ Μπόις-Κάραμπακ
Στεάουα-Ρόζενμποργκ
Γιάμπλονετς-Άγιαξ
Ζίλινα-Μπιλμπάο
Μιλσιάμι-Σεντ Ετιέν
Άλταχ-Μπελενένσες 
Στις 20 και 27 Αυγούστου οι δύο αγώνες.
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ




Έκλεισε JAIRO από την TRENCIN ο ΠΑΟΚ

Μόλις έκλεισε τον jairo  από την σλοβακική Trencin ο ΠΑΟΚ! Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από των ΠΑΟΚ και από την Σλοβακία!

Ποιός είναι και πια είναι η καριέρα του




Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ : Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ

Καλησπέρα, μετά το 2 στα 2 χτες πάμε σήμερα ακόμα πιο δυνατά με 4 μάτς!

Βαντούζ - Τουν (0-0)
Εμφύλιος
Αν και προκριματικά Γιουρόπα λίγκ έχουμε εμφύλιο ανάμεσα σε Βαντούζ και Τουν!
Αυτό συμβαίνει γιατί ή Βαντούζ είναι ομάδα από το Λιχτενστάιν αλλά συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ελβετίας μαζί με την Τουν αλλά και στο κύπελο του Λιχτενστάιν όπου και πείρε το εισητήριο για την Ευρώπη!
Με το 0-0 του πρώτου αγώνα όλα παίζονται και καμία ομάδα δεν θα ρισκάρει ! Θα μπουν και οι 2 πολύ προσεκτικά και χωρίς ρίσκα. Ή ισοπαλία στο ημίχρονο είναι ότι πρέπει!

Περιστέρι
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΙΚ(3-1 ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

Στο δεύτερο ματς θα ασχοληθούμε με το ελληνικό ματς του Ατρομήτου κόντρα στην ΑΙΚ
Λιγα πράγματα γι αυτό το μάτς με το 1-3 στην Σουηδία ο ατρομητος είναι με το ένα πόδι στα play offs . Ο καιρός καυτός αυτο σαφώς και θα επηρεάσει πολύ τους σουηδούς που θέλουν 0-3 1-4 κοκ για πρόκριση και 1-3 για παράταση! Απίθανα πράγματα! Και γκολ να φάνε πάλι 3 θέλουν οπότε θα επιτεθούν. Ο ατρομητος θα βρει πολλούς χώρους ,θα σκοράρει και λογικά θα πάρει και το μάτς

Ζελέζνιτσαρ - Στάνταρ Λιέγης ( 1-2 νίκη της στάνταρ)

Ένα γκολ κι όλα αλλάζουν. Στο Σαράγεβο πάει ή στάνταρ με ένα γκολ πλεονέκτημα όντας αρκετά καλύτερη ομάδα θα θέλει να καθαρίσει νωρίς το μάτς και την πρόκριση οπότε θα θέλει να σκοράρει πρώτη . Η λογική λέει διπλό .

Ρόζενμποργκ - Ντέμπρετσεν (3-2 νίκη εκτός έδρας για την Ρόζενμποργκ)

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ρόζενμποργκ που στο 87 προηγήθηκε 1-3 αλλά στο 90 μείωσε ή Ντέμπρετσεν.
Οι Ούγγροι θέλουν 0-2 1-3 για πρόκριση ή 2-3 για παράταση η 3-4 ,4-5 κοκ για πρόκριση πάλι. Δύσκολα πολύ δύσκολα. Η ομάδα απο το Τρόντχαϊμ έχει το πλεονέκτημα,είναι καλύτερη και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα είχε περάσει από τώρα!
Πιστεύω των άσσο μιας η Ρόζενμποργκ έχει την έδρα, των ρυθμό, και την διάθεση να κερδίσει! Είναι κα καλύτερη ομάδα!

Προγνωστικά

Βαντούζ - Τουν Χ ημίχρονο
Ατρομητος - ΑΙΚ 1
Ζελέζνιτσαρ - Στάνταρ Λιέγης 2
Ρόζενμποργκ - Ντέμπρετσεν 1

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ :ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΥΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Σήμερα όπως και χτες θα ασχοληθούμε με champions league!

Χτες πήγαμε εξερετικα ,είπαμε άσο ΑΠΟΕΛ αλλά μετά το 15' και αν είναι 0-0 οπότε με το 0-1 στο 2' το αποφυγαμε!
Στο Άγιαξ Ράπιντ το 0-2 του ημιχρόνου μας πλήρωσε!!

Στα σημερινά!

Δύναμη της έδρας!
Σκεντέρμπεου - Μιλσάμι(2-0 η σκερντεμπεου)
Με τι διπλό και το 0-2 μάλιστα τα περιθώρια είναι στενά για τους Μολδαβούς της Μιλσάμι, σε αντίθεση με τους αλβανούς που έχουν σοβαρό προβάδισμα!
Η δυνατή αλβανική έδρα θα βοηθήσει τα μέγιστα για μια ιστορική πρόκριση στα play off του champions league συνυπολογίζοντας ότι είναι και καλύτερη ομάδα και ότι οι Μολδαβοί θα ανοιχτούν από νωρίς πάμε στον άσο!

Παρτιζάν - Στεάουα (1-1)

Εδώ ισχύει ότι και για την σκερντεμπεου στην έδρα! Πολύ καυτή που θα σπρώξει την Παρτιζάν στην πρόκριση
Το ματς είναι πολύ επικίνδυνο ,το 1-1 αφήνει τα πάντα ανοιχτά έτσι οι δύο ο ομάδες θα μπουν πολύ προσεχτικά!
Η Παρτιζάν και με το 0-0 περνάει σε αντίθεση με την Στεάουα που θέλει γκόλ! Το καλό για τους ρουμάνους είναι ότι είτε φάνε γκολ είτε όχι πρέπει να σκοράρουν ένα τουλάχιστον οπότε και θα επιτεθούν!

Προτάσεις
Σκερντεμπεου - Μιλσάμι 1 1.85
Παρτιζάν - Στεάουα goal/ goal - over -πιθανή κόκκινη

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΡΑΠΙΝΤ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΑΣ

Πρεμιέρα στις προτάσεις του στοιχήματος! Μπορεί να παίζονται πολλά αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς στην αγωνιστική Σεζόν οπότε ασφαλή κριτήρια δεν υπάρχουν!

Σήμερα θα πούμε για δύο αγώνες!
ΑΠΟΕΛ - ΜΙΝΤΛΑΝΤ (2-1 ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟ 1ο ΜΑΤΣ)
Με το διπλό στην Δανία ο ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί! Οι Δανοί δεν είναι κάτι ιδετερο!
Ο ΑΠΟΕΛ έχει καλύτερη ομάδα και θα προκριθεί λογικά αν προσέξει!!
Η λογική λέει άσος! Αν όμως κάποιος έχει την υπομονή θα μπορεί να περιμένει μέχρι το 15' σε 0-0 πάμε στον άσο σε ότι άλλο μακριά....
ΑΓΙΑΞ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΗΣ(2-2)
Η ισοπαλία του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στον Άγιαξ έναντι της ράπιντ αλλά το 1.85 είναι θεωρώ χαμηλό. Σαφώς έχει καλύτερη ομάδα ωο Αίαντας αλλά και η ράπιντ είναι μια πολύ μαχητική ομάδα που θα τα δώσει όλα μαζί με τον 12ο παίχτη τους που τους ακολούθησε στο Άμστερνταμ!!

Προτάσεις

ΑΠΟΕΛ - ΜΙΝΤΛΑΝΤ 1 2.15
ΑΓΙΑΞ - ΡΑΠΙΝΤ Χ2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2.25 - 4.25) διπλή ευκαιρία 1.55

ΤΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛΑΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!

Οι ΑΡΗΑΝΟΙ σίγουρα θα των θυμούνται,οι υπόλοιποι στο 50/50. Αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία...

Ο Κάρλος Αράνο έπαιξε ένα χρόνο στον ΑΡΗ και προφανώς χωρίς επιτυχία. Ούτε αυτό μας νοιααζε!!

Χτες βράδυ ο μέγας Αράνο λοιπόν κάρφωσε την ομάδα του με ένα επικό αυτογκόλ



https://www.youtube.com/watch?v=f45uGHHWswI


Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Fenerbache και Ολυμπιακός για Παπανικολάου!!

Σήμερα το πρωί δημοσιογράφος των Denver nuggets έγραψε στο tweeter ότι ο Παπ δεν φεύγει από τους nuggets ακόμα!


Η αλήθεια είναι ότι ο ο πάπαthreeκολαου θα μείνει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι ο Marco belineli θα φύγει από το Denver.
Η λογική είναι η εξής. Ο ιταλός παίζει και αυτός στο 3! Η ομάδα από το Denver δεν πρόκειται να κρατήσει και τον Παπ με 4.7 εκ δολάρια στον πάγκο.
Οπότε είτε φεύγει με ανταλλαγή ο ιταλός που κάτι τέτοιο έχουν στο μυαλό τους οι αμερικανοί είτε ο Παπ μένει ελεύθερος!
Λογικά στην Αμερική συμβόλαιο θα βρει αλλά και στην Ευρώπη Ολυμπιακός και Φενέρ με τον ''αδερφό" Κώστα σλουκας στο ρόστερ της θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του!