Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Messi & Aguero εναντίον Ταράνδων! (Video)

Άλλη μια εμπνευσμένη διαφήμιση από την EA , που για τα χριστούγεννα έβαλε τον messi και των aguero να παίξουν fifa16 με τους ταράνδους του Αι Βασίλη


https://youtu.be/GI4QhYrDQjQ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να βρεθεί και πλσι στην λεωφόρο Αλεξάνδρας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα στις 19:30!

Η πρόθεση του αυτή την στιγμή 14:30 το μεσημέρι είναι να πάει σαν αρχηγός αποστολής στο ντερμπι και να καθήσει στον πάγκο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Πειραιά!

Ακόμα όμως δεν έχει λάβει την οριστική του απόφαση και συζητάει με τους άμεσους συνεργάτες του ώστε να πάρει την τελική του απόφαση άμεσα και να ξεκινήσει μαζί με την αποστολή για το Απόστολος Νικολαϊδης!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ρε εθνική; Παίξε για το ΓΑΜΩΤΟ!

Αυτη η εθνική θυμίζει λίγο από τρελό, παλαβό και Βέγγο. Τι θέλω να πω;

Είναι ικανή να χάνει 2 φορές από τα νησιά Φερόε και άλλη μια από το Λουξεμβούργο αλλά να μην χάνει από την Ουγγαρία (μια νίκη μια ισοπαλία) που πέρασε από τα μπαράζ στο Euro και να κάνει χ μέσα στην Τουρκία σε μια έδρα που είναι γνωστή η εχθρική - μισητή ατμόσφαιρα προς την Ελλάδα!

Γιατί Βέγγος;
Έχει μια εικόνα καφενείου που περνάει ο καθένας κάθετε πίνει τον καφέ του και φεύγει. Έτσι και στην εθνική έρχεται ο καθένας παίζει σαν παλαίμαχος που έχει σταματήσει γύρω στο 2000 την μπάλα και φεύγει για την ομάδα του ξανά.
Έλα που όμως όπως ο Βέγγος που στις ταινίες του έχει εξερετικες ερμηνείες έτσι και οι διεθνείς που και που θυμούνται ότι είναι ποδοσφαιριστές. Χτες λοιπόν έπαιξαν σαν κανονική εθνική σφιχτή άμυνα και λίγα πράγματα μπροστά αφού δεν υπάρχει το ταλέντο πια...

Αλλά ρε ΓΑΜΩΤΟ, ρε κολοπαιδα πως στο διατανο μας κάνατε έτσι να χάνουμε από τους ψαράδες και τους Λουξεμβούργους και να παίρνουμε ισοπαλίες με τούρκους και Ούγγρους που αμφότεροι πάνε Euro!