Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ο Γκαλης δεν κάνει ουτε για Α2 και ο Διαμαντίδης με τον Σπανουλη ουτε για αλλαγές!

Τι μανία σας έχει πιάσει να συγκρίνετε τον Γκαλη που έπαιζε μπάσκετ πριν 25 και μεσουρανουσε πριν 30 χρόνια με τον σπανουλης και τον Διαμαντίδη !!

Είστε βλακες;;;

Το άθλημα δεν έχει καμία σχέση με πριν 15 χρόνια πόσο μάλλον πριν 30..
Ο Γκαλης στην σημερινή εποχή θα μπορούσε να βάζει 20-25 πόντους μέχρι εκεί και πίσω στην άμυνα θα είχε ευθύνη για πάνω απο 50, είτε από τον προσωπικό του αντίπαλο είτε γιατί δεν θα βοηθούσε στην ομαδική άμυνα!

Από την άλλη ο kill bill και ο 3D δεν θα πετυχεναν ούτε 10 πόντους μέσω όρο, δεν θα έπαιζαν pick n roll που τότε δεν το χρησιμοποιούσαν σαν βασικό σύστημα αλλά μόνο σαν τελευταία λύση! Στην άμυνα ο 3D δεν θα ήταν αποτελεσματικός γιατί θα έπαιζε μονος του σε αυτό το επίπεδο!
Συμπέρασμα λοιπόν ο Καθένας στην εποχή ήταν είναι και θα είναι ο κορυφαίος!  Το μπάσκετ όμως άλλαξε πλέον και δεν μπορούμε βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για head to head μονομαχία ΜΟΝΟ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΘΈΣΕΙΣ!

Προφανώς και ο Γκαλης θα έπαιζε στο υψηλό επίπεδο αλλά σαν ρολιστας!!

Όπως και οι άλλοι δύο βοηθητικοί!

Παράδειγμα ο χατζιβρετας! Στην εποχή του ήταν ένα αμυντικό δυαρο-τριαρι παίκτης του προπονητή! Σήμερα θα μπορούσε να είναι το βασικό Τριάρι σε οποιαδήποτε ομάδα ως ο καλύτερος αμυντικός και ταυτόχρονα ένας σουτέρ δολοφόνος μιας και είχε και τρομερό τρίποντο!

Άλλη εποχή τότε όμως άλλη τώρα, μόνο υποθετικά μπορούμε να μιλάμε και χωρίς να βγάλουμε και κάνα ασφαλές συμπέρασμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου